Borzalmas - Luxusautók versenye miatt hunyt el a volt MMA-harcos Baranyában

Két luxusautó között kialakult verseny miatt halt meg két ember május 4-én Baranya megyében, Szalánta mellett. Egyikük az egykori MMA-harcos, Eb-bronzérmes Stétz Dániel volt.

Borzalmas baleset történt az 58-as főúton május 4-én, Szalánta mellett. Egy hosszabb, egyenes szakaszon versenyzett egymással egy Audi S5 és egy Mercedes-AMG GT, a sofőrök azonban nem számoltak vele, hogy az úton más is jöhet – írta meg a beol.hu.
 
Egy Suzuki Ignis-es balra szeretett volna kanyarodni, azt azonban nem vette észre, hogy nagy sebességgel elkezdték őt előzni. Az első autó félre tudta rántani a kormányt, így koccanással megúszta, a Mercedes azonban telibetalálta a kanyarodó Suzukit.
 
A Suzuki Ignis eleje leszakadt, míg a Mercedes hátsó tengelye kiszakadt és a kocsi a fűbe repült, fának csapódott. A benne utazó korábbi, Eb-bronzérmes MMA-harcos, Stétz Dániel és a barátnője meghaltak. Az Ignis-ben utazó nagymama és unokája éleveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba – adta hírül a beol.hu.
 
A Bors arról is beszámolt, hogy a Baranya megyei Szalántán lincshangulat alakult ki a baleset miatt: a csupán koccanást elszenvedett Audisra életfogytiglant kérnének a helyiek.
 
Fotó: bama.hu
 
B.A.