A pécsiek könyvelő alkalmazást fejlesztettek a Kata miatt

A Kata-eltörlése miatt könyvelőt helyettesítő applikációt fejlesztettek a pécsiek.

Az Acounto Magyarország könyvelést automatizáló applikációt fejlesztett a Kata eltörlése miatt. Az új digitális könyvelő a nap 24 órában elérhető ügyfélszolgálattal rendelkezik és képes bérszámfejtést, adótanácsadást is nyújtani mobiltelefonon és számítógépen egyaránt.
 
Kedvező előfizetési ára van az applikációnak
 
Az ex-katás vállalkozások az applikáció használatával sokat spórolhatnak a könyvelési díjon a jövőben. Várhatóan a könyvelési árak drasztikusan megemelkednek, hiszen jelenleg többszázezer katás vállalkozással kell foglalkozniuk, ráadásul a könyvelők saját maguk is katások voltak.
 
A fenti okok miatt a könyvelési díjak 50-100 %-ban megemelkednek. Az applikáció ezzel szemben mindössze 8990 Ft-ba kerül, amit egy átalányadózó is könnyen ki tud fizetni havonta.
 
A vállalkozás célja, hogy hazánkban nemcsak a katások számára tegyék elérhetővé az alkalmazást, hanem az EU-ban található 23 millió kis-és középvállalkozás számára is időt és pénzt spóroljanak meg. A legegyszerűbben ezt adminisztratív folyamataik automatizálásával oldhatják meg.
 
BG
Forrás: Pécsaktuál
A képek illusztrációk