Pécs

Pénztárcabarát parkolás a reptéren

Pénztárcabarát parkolás a reptéren

De, ilyen létezik – Budapesten is! A BUD zónái minden igényt kiszolgálnak. Ha hosszabb időre utazunk, ha fontos a jó ár, a Holiday Parkoló Lite éppen nekünk épült. Fogadjunk, hogy olcsóbb, mint a taxi!

Még ma is tartja magát a hiedelem, mi szerint a repülőtereken csak horribilis árakon hagyhatjuk autónkat, ráadásul a parkolók biztonsága sem garantált. Ideje leszámolnunk az előítéletekkel: Ferihegy zónái profi kamerarendszer által védettek, és úgy vannak kialakítva, hogy minden utazónak optimális megoldást nyújtsanak. Ezek közül egyik a Holiday Parkoló Lite, azaz a pénztárcabarát zóna, ami elsősorban hosszabb utazás, több hetes külföldön tartózkodás alkalmával éri meg. De ne szaladjunk ennyire előre! 

Életünk és a repülés 

Néhány évtizeddel korábban, alig 2-3 generációval előttünk még hatalmas különlegességnek számított, ha valaki légiközlekedéssel utazott. Az évek múlásával, a technológia fejlődésével és a tömegturizmus fellendülésével azonban a repülés mindennapjaink részévé vált. Egyre többen, egyre gyakrabban fordultak meg a reptereken, így hamar megjelent az igény nagy befogadóképességű parkolók létesítésére, melyek képesek az utasok és hozzátartozóik kiszolgálására. Ez a folyamat alól a Liszt Ferenc reptér sem volt kivétel.

Gazdaságos megoldás

 

Parkoljunk a reptér szomszédságában

 

A rendszer a kiemelt parkoló övezeteken túl olyan zónákra is kiterjed, melyek kifejezetten pénztárcabarát alternatívát nyújtanak családosoknak, hosszú időre utazóknak. Míg a terminál közvetlen közelében az üzleti útra jövőknek-menőknek kedveznek, addig a némileg távolabb eső, de rövid sétával elérhető Holiday és Holiday Lite parkolók árai jó eséllyel a lakás-reptér-lakás útvonal taxi áránál jóval kedvezőbb feltételeket kínálnak. Egy hónapos távollét idején csupán 23 ezer forintért hagyhatjuk autónkat védett helyen, a reptér szomszédságában.

A 600 férőhelyes övezetből 8-10 perc alatt pár a check-in pultoknál lehetünk, és még az időjárás sem törhet borsot az orrunk alá: a fedett járdán nem fog ki sem eső, sem szél.

Reptéri parkolás, testre szabva

A bud.hu honlapon néhány kattintással megismerhetjük a zónákat, és kiválaszthatjuk a kedvünkre valót, sőt, online, azon nyomban foglalhatunk is helyet. Így, mire kiérünk a reptérre, nincs más dolgunk, mint begurulni a megfelelő parkolóba. Semmi stressz, semmi kapkodás, végre nyugodt idegekkel kezdődhet az utazás!