Pécs

Újabb fejlesztés a PTE-n a Modern Városok program keretében

Újabb fejlesztés a PTE-n a Modern Városok program keretében

Megkezdődtek a Modern városok programhoz kapcsolódó felújítási munkálatok a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, az átfogó fejlesztésre több mint 425 millió forintot fordítanak.

A Modern városok program keretében 24 milliárd forintos forrás nyílt meg az egyetem versenyképességének javítására, az idegen nyelvű oktatás és szolgáltatás fejlesztésére, a külföldi hallgatók számának jelentős növelésére és a kutatási képesség erősítésére. A munkálatok között szerepel a kar Rókus utcai campusában található M-épület tetőrekonstrukciója 40 millió forintért.

 

A pécsi bölcsészettudományi kar átfogó fejlesztésére több mint 425 millió forintot fordítanak

Az egyetem bölcsészettudományi kar Rókus utcai campusában található M-épület tetőrekonstrukcióját 40 millió forintból végzik

 

Az egyetem május végén számolt be arról, hogy elindult a gyógyszerésztudományi kar 450 millió forintos átfogó fejlesztése, amelynek eredményeképpen új laboratóriumokkal, modern eszközparkkal, oktatási helyiségekkel és közösségi terekkel gazdagodik a kar. A bölcsészettudományi kar átfogó fejlesztésére több mint 425 millió forintot fordítanak.

 

/T.D.