Pécs

Made in Pécs Fesztivál közel 120 zenekarral

Made in Pécs Fesztivál közel 120 zenekarral

Január 6-én a baranyai megyeszékhely hat belvárosi helyszínén rendezik meg a Made in Pécs Fesztivált, melyen közel 120 pécsi zenekar lép fel.

Gellai Gergő főszervező elmondta, hogy a fesztivált a Punnany Massif különleges belvárosi helyszínre kerülő akusztikus koncertje indítja már január 5-én este. A 118 pécsi együttes 500 zenészének részvételével zajló, 20 perces koncertekből álló ingyenes kezdeményezés újdonságaira térve jelezte: hét friss és érdekes zenekar, illetve négy lemezlovas érkezik a pörgő könnyűzenei életéről híres Liverpoolból. 

 

A Made in Pécs Fesztiválon közel 120 pécsi zenekar lép fel

A Made in Pécs Fesztiválon közel 120 pécsi zenekar lép fel

 

"Érdemes rászánni az egész napot, és megismerkedni a teljes pécsi zenei világgal" - hangsúlyozta a főszervező, aki beszámolt arról is, hogy a helyszíneken a fesztivál biztosítja a profi hang- és fénytechnikát, valamint a dekorációt. Meszes Balázs, a Punnany Massif énekese szerint a Made in Pécs Fesztivál mára az ország egyik legdinamikusabban fejlődő eseményévé vált. A nyitókoncert az együttes tavaly megkezdett akusztikus turnéjának lezárása - fűzte hozzá.
 

MTI/T.D.