Pécs

A tankini sokszínűsége

A tankini sokszínűsége

A nyár a nagy szabadság, a kikapcsolódás, no és a fürdőzések időszaka. A fürdőruha divatnak köszönhetően mindenki megtalálja a számára legelőnyösebb modellt. A tankini napjaink egyik legkedveltebb fazonja, mely nem ma bukkant fel. 

 

Ha nem rajongsz a bikiniért, vagy itt-ott takargatnál az alakodon, de mégsem szeretnél egyrészes fürdőruhát venni, akkor a tankini a legjobb választás számodra. A divattervezőknek köszönhetően rengeteg csinos darabból választhatsz.

Mindent a tankiniről

Az 1920-as években már viseltek a nők úszótrikót és combközépig érő rövidnadrágot fürdőzés alkalmával, amely napjaink tankinijének őse volt. Újra divatba jött elsősorban azoknak a kismamáknak köszönhetően, akik a vízpartot kedvelik és arról még várandósan sem szeretnének lemondani. A kismamák fürdőruhája a gömbölyödő pocakot jól takarja, és nagyon kényelmes viselet. 

A tankini szabásvonala hasonlít az egyrészes fürdőruha szabására. A különbség, mely a tankini nagy előnye is az úszódresszel szemben, hogy két részes, így különböző méretű alsó és felső részt tudsz választani, ha szükséges. Illetve akár eltérő színű, mintázatú, tankini toppot és alsórészt is választhatsz, így még trendibb lesz a megjelenésed.

Hogyan vásároljunk tankinit

Mind a bugyinál, mind a felsőnél sok lehetőséged van a fazon kiválasztására. Az alsó kiválasztásánál ugyanazok a szabályok, mint a bikini alsónál. Ha a lábadat nyújtanád optikailag, akkor magasan szabott modell, ha viszont a csípődet szívesen takargatnád, akkor a franciabugyi a jó döntés. A színekkel is tudunk játszani. Általában a tankini alsók sötét színű anyagból készülnek, így optikailag formálva popsinkat.

A tankini előnye hogy könnyen játszhatunk a szinekkel

A felső esetében több modellt is felpróbálhatsz. A merevítőknek és rejtett támaszoknak köszönhetően a nagy melleket is jól tartja. De a kis mellekkel rendelkezők is találhatnak olyan darabot, ahol a mellrész hangsúlyos. Viszont a push-up modellek nem ajánlottak a fürdőruháknál - amennyiben megmártóznánk a medencében avagy tengerben - mert ha a szivacsos rész megszívja magát vízzel, utána már nem kellemes viselet. 

A kicsi kebleket még hangsúlyosabbá tehetjük, ha a mellrésznél rojt, vagy fodor található. Ha pedig az alakodat nyújtanád a bikini felső segítségével, akkor arra V kivágású, vagy hosszanti csíkos tankini topp a legideálisabb.

Válaszd ki kedvenc színű tankinidet és érezd jól magad a hűsítő habokban!